Strona domowa » Kuchnia » Przedsiębiorcy krzątają się po naszej kuchni

Przedsiębiorcy krzątają się po naszej kuchni

Jak gotuje Tomasz Pawełek, prezes firmy Royal Star Areo a co do jedzenia podaje na pokładzie swoich powietrznych taksówek VIP-om? Od czego dla Tadeusza Góraka, dyrektora do spraw produkcji firmy Mateo, lepsze są pierogi z  jabłkami na słodko ? No i co zamiast golonki gotował Fryderyk Kapinos, dyrektor do spraw handlowych firmy Taurus? Tego wszystkiego dowiecie się Państwo już niebawem z programu “GotuJEMY z Ambrozją”. Nasza ekipa 4 maja kręciła kolejne odcinki już od świtu. Tradycyjnie o potrawy zadbał Michał Świerad, młody, uzdolniony kucharz warszawskiej, ekskluzywnej restauracji L’enfant Terrible. Jak zapewnia Katarzyna Cyza – Gałkowska, właścicielka restauracji „Ambrozja” w Dębicy, gdzie powstaje program, wszystkie potrawy gotowane przed kamerami znajdą się w karcie dostępnej dla klientów lokalu. Program realizowany jest dla firmy „TOR-PRESS” przez studio „Nakręceni” Marka Świerczka, którego wspiera Paweł Stawinoga. Obaj panowie są absolwentami szkoły filmowej w Krakowie i mają już doświadczenie w realizacji profesjonalnych produkcji. Zrealizowali wiele filmów krótkometrażowych, spotów reklamowych, newsów reporterskich i teledysków. Relację z naszej pracy przygotował Jacek Papuga, współpracujący z nami fotoreporter. W programie będzie można spotkać znane postacie, z dębickiego podwórka, jak również pierwszych stron gazet. Na Czytelników czekają zaproszenia na degustację dań z nowej karty, atrakcyjne nagrody rzeczowe, będzie można również uczestniczyć w nagraniu programu. Wystarczy śledzić nasze portale internetowe i ich profile fanowskie. Dzisiaj debiutujemy z pierwszym odcinkiem.